top of page

Obavijest za građane – procedura za priključenje na vodoopskrbu i odvodnju otpadnih voda

Updated: Jul 27, 2022

Tvrtka Komrad d.o.o. za vodne djelatnosti, kao nositelj projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracija Slatina“, u okviru kojeg se na području aglomeracije izvode radovi na novoj mreži vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda, obavještava građane da je ugovorni izvođač radova, tvrtka Ersa construction, započeo obilazak kućanstava na području grada Slatine i prigradskih naselja s ciljem informiranja građana o proceduri spajanja na mrežu vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda.


Svaki vlasnik kućanstva treba ispuniti i potpisati Izjavu o spajanju na mrežu vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda koju će mu uručiti djelatnici tvrtke Ersa construction. Važno je napomenuti kako je priključenje na kanalizacijsku mrežu zakonska obveza građana.


Izvođač radova će okno pripreme za kućni priključak izgraditi unutar privatne parcele svakog korisnika, a korisnici su obavezni s Izvođačem radova definirati lokaciju na kojem će se izvesti priprema za kućni priključak.


Izgradnja pripreme za kućni priključak sufinancirana je sredstvima EU iz Kohezijskog fonda kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014-2020 te je za sve nove korisnike besplatna.


Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja korisnici se mogu obratiti tvrtki Ersa na adresi Vladimira Nazora 71, pozivom na broj +385 95 377 7502 ili upitom na e-mail: mkurtek@ersaconstruction.co.uk.


Comments


bottom of page